Førstehjælpskurser

Vær med til at skabe en tryg dagligdag med et førstehjælpskursus
Hjem / KURSUS

Førstehjælpskurser til virksomheder, institutioner og private

Vi tilbyder et bredt udvalg af førstehjælpskurser til virksomheder, institutioner og private over hele landet, så du kan helt sikkert finde lige det kursus, du leder efter her hos os. Hvis du ikke kan, tilbyder vi også skræddersyede førstehjælpskurser ud fra dine personlige ønsker og behov.

Elementær brandbekæmpelse

Et brandbekæmpelseskursus er for virksomheder, der gerne vil træne deres ansatte i at slukke en opstået brand hurtigt, inden den udvikler sig og kommer ud af kontrol.

Læs om Elementær brandbekæmpelse

Færdselsrelateret førstehjælp

Færdselsrelateret førstehjælp er et kursus specialdesignet til dig, der skal færdes i trafikken – enten som privatperson i bil, MC, traktor eller på knallert eller som enten flextrafik- eller taxachauffør.

Læs om Færdselsrelateret førstehjælp

Førstehjælp for voksne

Vores førstehjælpskurser til voksne er til dig, der har ansvar for andre mennesker – enten i din dagligdag eller i kraft af dit arbejde. Det kan være alt fra spædbørn, børn og unge til ældre mennesker og bevægelseshæmmede.

Læs om Førstehjælp for voksne

Førstehjælp på erhvervsuddannelserne

Førstehjælp på erhvervsuddannelserne er til dig, der er under uddannelse og enten skal på et basalt førstehjælpskursus, førstehjælp med færdselsrelateret førstehjælp i forbindelse med kørekort eller til dig, der skal generhverve et førstehjælpskursus.

Læs om Førstehjælp på erhvervsuddannelserne

Førstehjælp til alle

Vores førstehjælpskurser til alle er til dig, der bare gerne vil være lidt mere forberedt i din hverdag til at håndtere både ulykker, uheld og tilskadekomne.

Læs om Førstehjælp til alle

Førstehjælp til børn

Førstehjælp til børn er et førstehjælpskursus til dig, der enten er nybagt forælder og gerne vil kunne yde førstehjælp til dit spædbarn eller dig, der har større børn og gerne vil kunne hjælpe, hvis dit barn skulle komme til skade.

Læs om Førstehjælp til børn

Førstehjælp til søs

Et kursus i førstehjælp til søs er til dig, der gerne vil kunne hjælpe i forbindelse med førstehjælpssituationer ombord på mindre fartøjer eller i forbindelse med søsport.

Læs om Førstehjælp til søs

Førstehjælp ved hjertestop

Et kursus i førstehjælp ved hjertestop er for dig, der gerne vil lære at handle i situationer med hjertestop.

Læs om Førstehjælp ved hjertestop

Førstehjælp ved ulykker

Et kursus i førstehjælp ved ulykker er for dig, der gerne vil lære, hvad du skal gøre, når en person har været ude for en ulykke.

Læs om Førstehjælp ved ulykker

Book dit færdselsrelateret førstehjælpskursus her!
Være med til at skabe et trygt arbejdsmiljø for hele virksomheden

Førstehjælpskurser, brandbekæmpelse kurser samt gennemgang af virksomhedens sikkerhedsprofil og anbefaling af nødvendige tiltag, er noget af det vi tilbyder.

Vi kommer med godkendte instruktører af Dansk Førstehjælpsråd og medlem af FSFI.

Vores instruktører

TORBEN NYBY
Har fungeret som førstehjælps-instruktør siden 2006 og har 23 års erfaring inde for beredskabet. Han har en masse erfaring bag sig og leverer førsteklasses undervisning efter de nyeste principper og er altid fuldstændig opdateret indenfor førstehjælp. Derfor er han klar til at komme ud og vise hvorfor han er den bedste instruktør.

Hjertestarter

Vi forhandler ZOLL hjertestartere, da ZOLL er den absolut bedste på markedet. Den mest solgte er ZOLL PLUS der er til den prisbevidste forbruger. Bemærk, at ZOLL AED PLUS ikke har børneelektroder med som standard. Disse skal købes separat, og skal monteres på hjertestarteren manuelt ved brug på børn.

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@nordicfirstaid.dk eller ring på +45 51 91 06 84