Færdselsrelateret førstehjælp

Kurser i færdselsrelateret førstehjælp
Kontakt os
Hjem / KURSUS / Færdselsrelateret førstehjælp

Færdselsrelateret førstehjælp er et kursus specialdesignet til dig, der skal færdes i trafikken – enten som privatperson i bil, MC, traktor eller på knallert eller som enten flextrafik- eller taxachauffør.

På dette kursus lærer du at handle ud fra førstehjælpens hovedpunkter og ABC-principper – og du lærer at udføre sikker, livreddende førstehjælp til tilskadekomne i trafikken. Du lærer at give førstehjælp til både lettere og sværere tilskadekomne, og så lærer du også at foretage nødflytning af en tilskadekommen og forebygge chok. Derudover lærer du også at udføre hjertelungeredning samt bruge hjertestarter ved hjertestop. Du lærer med andre ord at handle hensigtsmæssigt på et skadested, lige fra ulykken forekommer til ambulancepersonalet kommer frem til stedet – og det er uden tvivl altafgørende for den tilskadekomnes overlevelseschancer.

Vi tilbyder tre forskellige kurser i færdselsrelateret førstehjælp – både til dig, der skal i gang med kørekort til bil/MC/traktor eller knallert – eller til dig, der er flextrafik- eller taxachauffør og har brug for et opdateringskursus . Alle vores kurser afsluttes med et bevis, som du kan bruge, når du skal ansøge om kørekort ved Borgerservice.

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@nordicfirstaid.dk eller ring på +45 51 91 06 84