Førstehjælp til søs

Kursus i førstehjælp ombord på mindre fartøjer og i søsport
Kontakt os
Hjem / KURSUS / Førstehjælp til søs

Som deltager klæder vi dig bedst muligt på, så du kan handle ud fra førstehjælpens 4 hovedpunkter i forbindelse med førstehjælpssituationer ombord på mindre fartøjer eller i forbindelse med søsport.

På kurset lærer du bl.a., hvordan du handler hensigtsmæssigt ved ulykker, der umiddelbart er livstruende eller kan udvikle sig til en livstruende situation. Vi går ind og snakker om, hvordan du skaber sikkerhed, hvordan du vurderer personen, der er kommet til skade, hvordan du tilkalder hjælp på 1-1-2 eller andre relevante metoder samt hvordan du både kan yde fysisk og psykisk førstehjælp.

Du lærer, hvordan du med hjerte-lunge-redning (HLR) kan genoplive en person, der er bevidstløs med og uden normal vejrtrækning, både med og uden hjertestarter (AED).

På kurset har vi også fokus på, hvordan du kan yde førstehjælp ved varmepåvirkning eller kuldepåvirkning af en person, uanset om påvirkningen er på huden eller på hele kroppen. Du lærer også, hvordan du håndterer akutte opståede sygdomme og livstruende blødninger.

Når du tager et førstehjælpskursus hos os, kombinerer vi teori med praksis og videomateriale. Det er nemlig vigtigt for os, at undervisningen er grundig, humoristisk og en øjenåbner, så du får de bedste forudsætninger for at håndtere førstehjælpssituationer ombord på mindre fartøjer eller i forbindelse med søsport.

På kurset kommer vi omkring følgende punkter:

  • De 4 hovedpunkter
  • Førstehjælp ved ulykker
  • Skader i forbindelse med temperaturpåvirkninger
  • Akut opståede sygdomme
  • Livstruende blødninger

Praktiske informationer:

Varighed: 7 timer
Målgruppe: Alle kan deltage
Antal deltager: Maks. 16 personer
Kursussted: Afholdes ude hos jer eller hos Nordic First Aid
Sprog: Dansk, engelsk eller med tolk

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@nordicfirstaid.dk eller ring på +45 51 91 06 84