Førstehjælp ved ulykker

Kursus i førstehjælp ved ulykker
Kontakt os
Hjem / KURSUS / Førstehjælp ved ulykker

Som deltager klæder vi dig på til at yde førstehjælp og handle ud fra førstehjælpens fire hovedpunkter. På kurset lærer du bl.a., hvad der skal gøres, når en person har været ude for en ulykke. Alt handler om at standse ulykken, ringe efter hjælp og udføre førstehjælp – hvilket er altafgørende for at begrænse skaderne og øge personens overlevelseschancer.

Du lærer, hvordan du skaber sikkerhed for dig selv og den tilskadekomne ved bl.a. el-ulykker, trafikulykker, drukneulykker, hængning og strangulering, brønd- og siloulykker, ulykker med maskiner og brandulykker. På kurset har vi også fokus på, hvordan du kan yde førstehjælp ved større ulykker og kan nødflytte tilskadekomne, der ligger på jorden eller sidder i en bil, hvordan du håndterer fremmedlegeme i luftvejene, skaber frie luftveje, kontrollerer bevidstheden og tegn på kredsløbssvigt. Du kommer også til at lære, hvordan du lægger en bevidstløs person i stabilt sideleje samt hvordan du yder psykisk førstehjælp.

Når du tager et førstehjælpskursus hos os, kombinerer vi både teoretisk undervisning, praktiske øvelser og videomateriale. Det er nemlig vigtigt for os, at undervisningen er grundig, humoristisk og en øjenåbner – og det er tilfældet, når vi inddrager både praktiske øvelser og virkeligheden.

På kurset kommer vi omkring følgende punkter:

  • Skab sikkerhed og stands ulykken
  • Nødflytning
  • Vurdering af personen og livreddende førstehjælp
  • Tilkald hjælp
  • Førstehjælp til tilskadekomne
  • Psykisk førstehjælp

Praktiske informationer:

Varighed: 2 timer
Målgruppe: Alle kan deltage
Antal deltager: Maks. 16 personer
Kursussted: Afholdes ude hos jer eller hos Nordic First Aid
Sprog: Dansk, engelsk eller med tolk

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@nordicfirstaid.dk eller ring på +45 51 91 06 84