Opdatering af førstehjælp for flextrafik og taxichauffører

Opdateringskursus af Førstehjælp for flextrafik- og taxichauffører
Hjem / KURSUS / Færdselsrelateret førstehjælp / Opdatering af førstehjælp for flextrafik og taxichauffører

Som deltager på opdateringskurset tager vi dig igennem de tidligere erhvervede kompetencer, hvor du selvstændigt eller i samarbejde med andre kan yde den nødvendige førstehjælp ved trafikulykker, hjertestop og uheld – og vi kommer også ind på, hvordan du håndterer en voksen bevidstløs person med og uden normal vejrtrækning.

På kurset gennemgår vi anvendelse af ABC-metoden, som vurderer om den tilskadekomne har kritiske skader. Vi gennemgår også den korrekte håndtering af fjernelse af fremmedlegeme i luftvejen samt personer, der er truet af kredsløbssvigt. Samtidig tager vi dig igennem førstehjælpens 4 hovedpunkter i forbindelse med opståede situationer i og omkring trafikken samt situationer, der kan opstå i forbindelse med transport af bevægelseshæmmede. På kurset sætter vi også fokus på, hvordan du yder førstehjælp ved knoglebrud på ben, nakke/ryg og hvordan du giver psykisk førstehjælp. Sidst men ikke mindst går vi også ind og underviser i nødflytning, hjerte-lunge-redning (HLR) og brug af hjertestarter (AED).

Når du tager et førstehjælpskursus hos os, kombinerer vi både teori, praksis og videomateriale. Det er nemlig vigtigt for os, at undervisningen er grundig, humoristisk og en øjenåbner, så du får de bedst mulige forudsætninger for at håndtere diverse situationer, der kan opstå i trafikken.

OBS: Dit førstehjælpsbevis må ikke være ældre end 2 år gammelt for at du kan gennemføre dette opdateringskursus.

På kurset kommer vi omkring følgende punkter:

  • De 4 hovedpunkter
  • Fysisk og psykisk førstehjælp
  • Nødflytning
  • Hjerte-lunge-redning
  • Brug af hjertestarter (AED)

Praktiske informationer:

Varighed: 5 timer
Målgruppe: flextrafik chauffører, taxichauffører, busselskaber
Antal deltager: Maks. 16 personer
Kursussted: Afholdes ude hos jer eller hos Nordic First Aid
Sprog: Dansk, engelsk eller med tolk

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@nordicfirstaid.dk eller ring på +45 51 91 06 84