Færdselsrelateret førstehjælp til bil, MC og traktor

Hjem / KURSUS / Færdselsrelateret førstehjælp / Færdselsrelateret førstehjælp til bil, MC og traktor

Som deltager på et førstehjælpskursus til kørekort til bil, mc eller traktor klæder vi dig bedst muligt på til at kunne yde førstehjælp, både selvstændigt og i samarbejde med andre i forbindelse med trafikulykker, hjertestop og uheld.

På et færdselsrelateret førstehjælpskursus til kørekort lærer du bl.a., hvordan du skal handle, når du oplever eller er ude for et trafikuheld, hvordan du skaber sikkerhed for dig selv og den tilskadekomne og hvordan du håndterer en voksen person, der er bevidstløs med og uden normal vejrtrækning. Alt handler om at standse ulykken, ringe efter hjælp og udføre den nødvendige førstehjælp – hvilket kan være altafgørende for personens overlevelseschancer. På  voresførstehjælpskursus til kørekort underviser vi desuden også i nødflytning, hjerte-lunge-redning (HLR) og brug af hjertestarter (AED).

På vores førstehjælpskursus til kørekort sætter vi også fokus på og går vi ind og reflektere over egne holdninger samt italesætter, hvad mulighederne er for at forbygge de typiske årsager til, at personer bliver dræbt eller kvæstet i trafikken – alt med henblik på, at du bedst muligt undgår ulykker, både solo og med andre bilister eller trafikanter.

Når du tager et førstehjælpskursus til kørekort hos os, kombinerer vi både teoretisk undervisning, praktiske øvelser og videomateriale. Det er nemlig vigtigt for os, at undervisningen er grundig, humoristisk og en øjenåbner, så du er bedst muligt klædt på til at håndtere enhver situation, du skulle komme ud i som bilist – uanset om der er tale om trafikuheld med større eller mindre skader. Du får desuden et bevis fra Dansk Førstehjælps Råd, som er gyldigt, når du skal ansøge om kørekort hos Borgerservice.

På kurset kommer vi omkring følgende punkter:

  • De 4 hovedpunkter
  • Fysisk og psykisk førstehjælp
  • Nødflytning
  • Hjerte-lunge-redning
  • Brug af hjertestarter (AED)

Praktiske informationer:

Varighed: 8 timer
Målgruppe: Alle der skal tage kørekort til bil/MC/traktor
Antal deltager: Maks. 16 personer
Kursussted: Afholdes ude hos jer eller hos Nordic First Aid
Sprog: Dansk, engelsk eller med tolk

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@nordicfirstaid.dk eller ring på +45 51 91 06 84