Opdateringskursus af førstehjælp ved hjertestop

Hjem / KURSUS / Førstehjælp ved hjertestop / Opdateringskursus af førstehjælp ved hjertestop

Som deltager tager vi dig igennem de tidligere erhvervede kompetencer, hvor du selvstændigt eller i samarbejde med andre kan håndtere en voksen bevidstløs person med og uden normal vejrtrækning.

På kurset gennemgår vi, hvordan du skal agere, når en person har fået hjertestop eller har været ude for en ulykke, hvordan du standser ulykken, ringer efter hjælp og udfører den nødvendige førstehjælp – som i mange tilfælde kan være altafgørende for personens overlevelseschancer. Samtidig tager vi dig igennem, hvordan du skaber sikkerhed for dig selv og den tilskadekomne. Vi repeterer nødflytning, hjerte-lunge-redning (HLR) og brug af hjertestarter (AED), hvor det er relevant for førstehjælpen. På kurset tager vi også fokus på, hvordan du yder førstehjælp ved symptomer på blodprop i hjerter og stroke.

Når du tager et førstehjælpskursus hos os, kombinerer vi både teoretisk undervisning, praktiske øvelser og videomateriale. Det er nemlig vigtigt for os, at undervisningen er grundig, humoristisk og en øjenåbner – og det er tilfældet, når vi inddrager både praktiske øvelser og virkeligheden.

På kurset kommer vi omkring følgende punkter:

  • Repetition af førstehjælp ved hjertestop
  • Repetition af førstehjælp ved ulykker
  • Førstehjælp til blodprop i hjertet samt stroke

Praktiske informationer:

Varighed: 3 timer
Målgruppe: Alle kan deltage
Antal deltager: Maks. 16 personer
Kursussted: Afholdes ude hos jer eller hos Nordic First Aid
Sprog: Dansk, engelsk eller med tolk

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@nordicfirstaid.dk eller ring på +45 51 91 06 84