Kursus i førstehjælp ved hjertestop

Hjem / KURSUS / Førstehjælp ved hjertestop / Kursus i førstehjælp ved hjertestop

Som deltager klæder vi dig på til at yde livreddende førstehjælp både selvstændigt og i samarbejde med andre, når en person har fået hjertestop. På kurset lærer du bl.a., hvordan du skal agere, når en person har fået hjertestop og håndtere en voksen bevidstløs person med og uden normal vejrtrækning. Alt handler om at standse ulykken, ringe efter hjælp og udføre den nødvendige førstehjælp, hvilket er altafgørende for at begrænse skaderne og øge personens overlevelseschancer.

På kurset lærer du, hvordan du skaber sikkerhed for dig selv og den tilskadekomne igennem undervisning i nødflytning, hjerte-lunge-redning (HLR) og brug af hjertestarter (AED). Vi har også fokus på, hvordan du håndterer fremmedlegeme i luftvejene, symptomer på blodprop i hjertet, blodprop i hjernen, stroke samt at handle hensigtsmæssigt. Du kommer også til at lære, hvordan du lægger en bevidstløs person i stabilt sideleje.

Når du tager et førstehjælpskursus hos os, kombinerer vi både teoretisk undervisning, praktiske øvelser og videomateriale. Det er nemlig vigtigt for os, at undervisningen er grundig, humoristisk og en øjenåbner – og det er tilfældet, når vi inddrager både praktiske øvelser og virkeligheden.

På kurset kommer vi omkring følgende punkter:

  • Bevidsthedstilstand
  • Overlevelseskæde
  • Basal genoplivning
  • Brug af hjertestarter (AED)
  • Stabilt sideleje
  • Førstehjælp ved fremmedlegemer i luftvejen
  • Symptomer på blodprop i hjertet samt stroke

Praktiske informationer:

Varighed: 4 timer
Målgruppe: Alle kan deltage
Antal deltager: Maks. 16 personer
Kursussted: Afholdes ude hos jer eller hos Nordic First Aid
Sprog: Dansk, engelsk eller med tolk

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@nordicfirstaid.dk eller ring på +45 51 91 06 84