Førstehjælp til spædbørn/børn

Kursus i førstehjælp til spædbørn/børn
Hjem / KURSUS / Førstehjælp til børn / Førstehjælp til spædbørn/børn

Kursus i førstehjælp til børn er med til at skabe tryghed for dig og dit barn. Der er nemlig stor forskel på førstehjælp til store og små – og så de helt små. Hvis ulykken er ude, har dit barn nemlig brug for hurtig og præcis førstehjælp.

Som deltager på kurset i førstehjælp til børn klæder vi dig på til at kunne yde den nødvendige førstehjælp til dit barn. Vi tager dig igennem førstehjælpens 4 hovedpunkter i forbindelse med tilskadekomst hos børn, gennemgår den grundlæggende førstehjælp samt hvordan du skal håndtere akutte livstruende situationer.

På kurset lærer du bl.a. hvordan du skal agere, når dit barn skulle komme til skade, får noget galt i halsen eller skulle blive bevidstløs med og uden normal vejrtrækning. Du lærer, hvordan du skaber sikkerhed for dig selv og dit barn, hvor vi går ind og underviser i stabilt sideleje, hjerte-lunge-redning (HLR) og hvordan du bruger en hjertestarter (AED). På kurset har vi også fokus på forskellige problematikker og hverdagens småskader, du kan komme ud for og hvordan du kan skabe tryghed for dit barn.

Når du tager et førstehjælpskursus hos os, kombinerer vi teoretisk undervisning med både praktiske øvelser og videomateriale. Det er nemlig vigtigt for os, at undervisningen er grundig, humoristisk og en øjenåbner, så har du de bedste forudsætninger for at yde førstehjælp til dit barn, hvis uheldet skulle være ude.

På kurset kommer vi omkring følgende punkter:

  • De 4 hovedpunkter
  • Bevidsthedstilstand
  • ABC-metoden
  • Hjerte-lunge-redning
  • Førstehjælp ved fremmedlegemer i luftvejen

Praktiske informationer:

Varighed: 4 timer
Målgruppe: Alle kan deltage
Antal deltager: Maks. 16 personer
Kursussted: Afholdes ude hos jer eller hos Nordic First Aid
Sprog: Dansk, engelsk eller med tolk

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@nordicfirstaid.dk eller ring på +45 51 91 06 84