Skræddersyet førstehjælpskursus

Hjem / KURSUS / Førstehjælp til alle / Skræddersyet førstehjælpskursus
Få et kursus, der er tilpasset din virkelighed. Er du en virksomhed, institution, forening eller privatperson, skræddersyer vi et førstehjælpskursus til lige netop dine behov. Vi tilpasser det, så du får så meget ud af kurset som muligt og gør det så virkeligt som overhovedet muligt.

For at vi kan skræddersy et kursus, har vi brug for at komme i kontakt med dig. Vi kan så få et indblik i din virkelighed og de situationer, der kan opstå i din hverdag og på den måde være med til at skabe tryg- og sikkerhed for dig selv og dine kollegaer.

Vi kommer ud til dig og danner os et overblik over din virkelighed og sammen gennemgår vi de mulige scenarier, der ville kunne opstå. Samtidig kan du komme med dine idéer og tanker til et førstehjælpskursus. Efterfølgende udarbejder vi et løsningsforslag og præsentere det for dig, så du i sidste ende får det bedst mulige kursusforløb.

Vi underviser og afholder førstehjælpskurser når og hvor det passer dig. Om det er morgen, middag, aften eller nat – så er kvaliteten af kurset den samme.

Kontakt os på 51 91 06 84 eller info@nordicfirstaid.dk og lad os sammensætte det perfekte førstehjælpskursus til dig!

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@nordicfirstaid.dk eller ring på +45 51 91 06 84