Førstehjælp for voksne med ansvar for børn

Kursus i førstehjælp til voksne med ansvar for børn
Hjem / KURSUS / Førstehjælp for voksne / Førstehjælp for voksne med ansvar for børn
Som deltager klæder vi dig bedst muligt på til at kunne yde førstehjælp på et barn ved at handle ud fra førstehjælpens 4 hovedpunkter samt hvordan du kan skabe tryghed og sikkerhed for barnet. Det er et kursus for dig, der arbejder i enten børnehave, skole eller et andet sted, hvor du til dagligt har ansvar for spædbørn, børn og unge.

På kurset lærer du bl.a. hvad du skal gøre, når et barn kommer ud for en ulykke. Du lærer bl.a., hvordan du kan yde fysisk førstehjælp ved brug af hjerte-lunge-redning (HLR) og en hjertestarter (AED), men også psykisk førstehjælp, som hvordan du kan være med til at skabe tryghed for barnet. Vi gennemgår de mest almindelige former for skader ved et barn: hjernerystelse, fremmedlegemer, tandskader, knoglebrud, blødninger, forstuvninger mv.

På kurset har vi også fokus på, hvordan du skal handle hensigtsmæssigt og yde den relevante førstehjælp ved skader, ulykker og akut opstået sygdom, der kan medføre kramper eller ændret bevidsthedsniveau hos børn.

Når du tager et førstehjælpskursus hos os, kombinerer vi både teori, praktiske øvelser og videomateriale. Det er nemlig vigtigt for os, at undervisningen er grundig, humoristisk og en øjenåbner, så du får de bedste forudsætninger for at kunne yde førstehjælp til både spædbørn og børn i dit arbejde.

På kurset kommer vi omkring følgende punkter:

  • Basal førstehjælp til børn
  • Førstehjælp og forebyggelse til børn
  • Førstehjælp for voksne med ansvar for børn

Praktiske informationer:

Varighed: 7 timer
Målgruppe: Alle kan deltage
Antal deltager: Maks. 16 personer
Kursussted: Afholdes ude hos jer eller hos Nordic First Aid
Sprog: Dansk, engelsk eller med tolk

Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@nordicfirstaid.dk eller ring på +45 51 91 06 84